Skruvat - bildeler på nett - best valuta for pengene

bildeler på nett Norge nettbutikk

Skandinavias største e-forhandler av bildeler

Fra vi ble grunnlagt i Sverige 2008 har vi vokst raskt til å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på nett, med tusenvis av fornøyde kunder hver uke. Takket være Internett kan du nå kjøpe bildeler av høy kvalitet til sterkt rabatterte priser. Vi garanterer deg en fantastisk e-handelsopplevelse fra folk som kan bildeler!

Henning Solberg WRC Rally Sweden - Bildeler

WRC-sjåføren Henning Solberg i Skruvat-bilen under Rally Sweden 2015.

Enormt utvalg av kvalitetsbildeler - til de beste prisene

En stadig voksende katalog med over 500 000 artikler gir et bredt utvalg av kvalitetsdeler til bilen din. Vi samarbeider med industriledende leverandører for å gi den beste kvaliteten og best valuta for pengene. Vi har reservedeler til alle store bilmerker, slik som Audi, Bmw, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen & Volvo.

Sikker og behagelig handling

For din sikkerhet samarbeider vi med store banker og sikre betalingsløsninger for å gi en trygg handleopplevelse. Vi arbeider med moderne tekniske plattformer for å gjennomføre betalinger på den mest sikre og behagelige måten. Vi garanterer rask levering ved å bruke Europas beste logistikkselskaper bildeler sverige og inte brukte bildeler.

Vi praktiserer også 30 dagers bytterett for gi deg enda bedre sikkerhet. Det viktigste for oss er at du er fornøyd når du handler hos oss. Vi ønsker å levere en kvalitetstjeneste og mener virkelig at fornøyde kunder er våre beste ambassadører.

Velkommen til Skandinavias største butikk med bildeler på nett!

Vi er stolte av å sponse Henning Solberg.