Barneseter og tilbehør

Barneseter og tilbehør til din bil

Her hos Skruvat vil du finne et stort utvalg nydelige barneseter i forskjellige farger. Setene holder barna komfortabelt fastpent under alle kjøreforhold. Setene finnes i både spreke farger, og i nøytrale farger som sort og grå. Kun det beste er godt nok for de aller viktigste!

Er det gamle setet til prinsen eller prinsessen utslitt. Kanskje dere trenger nytt barnesete som følge av en familie økning? Vi har nye troner til morgendagens helter i vår nettbutikk. Vi tilbyr over 40 forskjellige ergonomiske og behagelige barneseter som vokser sammen med ditt barn. Flere modeller har stoff som frastøter vann og skitt. Barnesetene er lette og kan enkelt fjernes ved behov. Skruvat tilbyr et trygt sted for barnet i bilen din.

Kjøp barneprodukter med prisgaranti

Vi har flere bilreservedeler på Skruvat. Barna trenger ikke bare barneseter, men også andre barneprodukter som solbeskyttelse. Kjøp mens du tilbringer tid hjemme med gullungen. Spar tid, penger og stress ved å handle hos oss. Vi tilbyr rask leveranse og Norges beste priser med prisgaranti. Våre konkurrenter sjekkes kontinuerlig om de tilbyr lavere pris enn det vi gjør. Gjør de det, så senker vi prisene våre umiddelbart. Om du derimot skulle finne en bedre pris et annet sted vil vi refundere differansen og gi deg 10% ekstra penger tilbake. Vi har 14 dagers åpent kjøp og 2 års garanti på alle våre kjøp. Trygg e-handel sertifisering garanterer at det er trygt å handle hos oss.

Viser 1 - 16 av 16 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 12 748 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.