Batteriladere til din bil

Kjører du bil, eier du båt, eller har du kanskje en motorsykkel du liker å kjøre for å komme deg vekk fra hverdagen stressende situasjoner? Vi i Skruvat har profesjonelle batteriladere som kan brukes til både bil, båt og motorsykkel. Nå er det slutt på kjedelige situasjoner der batteriet er tom for strøm!

Skulle du være så uheldig å få utladet batteriet i bilen eller bare vil vedlikeholdslade - vil du finne en batterilader som tilfredsstiller dine behov hos Skruvat. Laderne du finner i vår nettbutikk holder svært høy kvalitet til tross for sine lave priser. Ikke bare tilbyr vi flere modeller – vi har modeller som klarer både bil-, båt- og MC-batterier. Besøk oss på på Skruvat og sjekk ut de tekniske spesifikasjonen og se hvilken batterilader du trenger. Om du er usikker på hvilket batteri du skal kjøpe. Ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne.

En nettbutikk med markedsledende priser

Som Skandinavias største nettbutikk har vi et stort utvalg bildeler på nett, til lave priser. Hos Skruvat finner du alt du trenger av biltilbehør, enten det gjelder batteriladere eller batteritilbehør som startkabler. Våre kvalitetsprodukter leveres innen 1-4 dager til markedsledende priser. Vi sjekker jevnlig markedet og våre konkurrenters priser slik at vi vet vi gir det mest gunstige tilbudet. Handler du hos Skruvat gir vi deg 14 dagers åpent kjøp og 2 års garanti. Ikke gå i butikken, kjøp bildelene du trenger på nett hos Skruvat! Da sparer du både tid og penger.

Viser 1 - 26 av 26 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 12 748 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.