Bremser, Performance - EBC Bremser til din bil

Her hos Skruvat har vi et rikt utvalg i bremser, samt utstyr og deler til bremseanlegget. Som Skandinavias største online forhandler av bilutstyr kan vi tilby deg bremser som passer til alle slags biler, til priser du helt garantert kommer til å bli fornøyd med

Bremser, Performance

Her hos Skruvat har vi et komplett utvalg i Performance-bremser fra produsenten EBC, som kan redusere bremselengden og gjøre nedbremsingen mer bekvem. I tillegg har vi et utvalg i alle slags standardbremser og tilbehør som passer til de aller fleste modeller. Det anbefales at du bytter bremsene på begge sider samtidig, slik at du unngår ujevn nedbremsing som kan føre til sleng, og ujevn slitasje på bilen.

Vi har samlet alt du trenger til bilen din på ett sted

Med et enormt utvalg i over 350.000 forskjellige bildeler på nett er vi hos Skruvat stolte over å kunne kalle oss Skandinavias største e-forhandler av bildeler og verktøy til bilen. Hos Skruvat har vi også det andre du trenger til ditt bremsesystem. Gode bremser er viktig, men det er også viktig å vite at du gjør en trygg handel. Skruvat er sertifisert av Trygg E-handel, slik at du ikke trenger å bekymre deg. Med vårt prisløfte garanterer vi at vi har markedets laveste priser, og har vi varen på lager, vil du få den tilsendt i løpet av 1-4 dager. Er varen bestillingsvare, kan det ta litt lengre tid, men vi lover å levere så raskt som overhodet mulig!

Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 13 575 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.