Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På Skruvat finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre mest skrudde tilbud:

hjullager


Fantastisk kampanje på hjullager!
Opptil 70% rabatt på hjullager og hjullagersett. Kun denne uken, så dette må du få med deg! Hos oss får du alltid nye reservedeler med originalkvalitet, til helskrudde priser.
Spar tusenlapper ved å kjøpe delene selv, og ta med til verkstedet. Kampanjen gjelder denne uken, så vær rask! Opptil 70% på hjullager.

Til kampanjen

Gjelder t.o.m. 17. november 2019. Kun for privatpersoner, kan ikke kombineres med andre rabatter.

ekstralys


Rabatt på ekstralys til bilen din
Nå får du opp til 30% rabatt på ekstralys til din bil. Sørg for at du synes skikkelig i mørket under årets mørke måneder.
Å kjøpe ekstralys til bilen en veldig god investering om du kjører mye utenfor de største byene. Med nye ekstralys gjør du synsfeltet betydelig større og du ser vei og veikanten skikkelig.
Vi har også lyspærer til bilens lamper. Nå opptil 30% rabatt på ekstralys til bilen.

Til kampanjen

Gjelder t.o.m. 24. november 2019. Kun for privatpersoner, kan ikke kombineres med andre rabatter.


10% på bremseskiver og belegg*

*Gjelder når du kjøper bremseskiver og bremsebelegg sammen.
Kode: BRAKEFREE
Nå gir vi deg som kunde hos Skruvat 10% rabatt på bremseskiver og bremsebelegg.
OBS! Gjelder bare når du kjøper bremseskiver og bremsebelegg sammen. Kan ikke kombineres med andre kampanjer, tilbud eller koder. Gjelder bare for privatpersoner.


Hos oss har du prisgaranti som alltid sikrer deg den laveste prisen.
Skulle du finner samme produkt til en lavere pris en annen plass refunderer vi hele differansen, og gi deg ytterligere 5% rabatt. Les mer om prisgarantien her.