Aktuelle kampanjer du ikke må gå glipp av!

På Skruvat finner du de beste prisene på bildeler og tilbehør av originalkvalitet. Vi har deler til alle bilmerker, og du sparer i snitt 30 % når du handler hos oss. Nedenfor har vi samlet våre pågående kampanjer og noen av våre mest skrudde tilbud:


Sommerdekk fra 399 kr
Kjøp nye sommerdekk hos Skruvat.no. Hos oss finner du tusenvis av dekk og felger, i alle prisklasser. Vi har et bredt utvalg av dekk og felg i både budsjett- og premiumklasse fra mange kjente merker som for eksempel NOKIAN, GOODYEAR, CONTINENTAL og MICHELIN. Husk å sjekk dine gamle dekk i dag, så slipper du uventede overraskelser til sommeren.


Nå får du som kunde hos Skruvat fri frakt når du kjøper dekk og felg samtidig!
Hos oss finner du tusenvis av dekk og felger fra kjente merker, i alle prisklasser: premium-, budsjett- og standarddekk nå til enda bedre priser! Husk at du må ha skiftet til sommerdekk innen 15. april. Sjekk også mønsterdybden så du slipper uventede overraskelser. Trenger du mønsterdybdemåler, hjulkryss eller balansevekter så har vi selvfølgelig det også!


Velkommen til Norges mest helskrudde salg!
Pass på å gjør et kupp blant over 10 000 produkter på nettsiden vår! Førstemann til mølla!


10% på bremseskiver og belegg*

*Gjelder når du kjøper bremseskiver og bremsebelegg sammen.
Kode: BRAKEFREE
Nå gir vi deg som kunde hos Skruvat 10% rabatt på bremseskiver og bremsebelegg.
OBS! Gjelder bare når du kjøper bremseskiver og bremsebelegg sammen. Kan ikke kombineres med andre kampanjer, tilbud eller koder. Gjelder bare for privatpersoner.


Hos oss har du prisgaranti som alltid sikrer deg den laveste prisen.
Skulle du finner samme produkt til en lavere pris en annen plass refunderer vi hele differansen, og gi deg ytterligere 5% rabatt. Les mer om prisgarantien her.