Performance Eksos til din bil

Vi har alt til bilen din, enten du vil oppgradere til eksos performance eller skifte slitedeler. Skruvat er stolte over at vi er den største nettbutikken for bil i Skandinavia, og gir deg muligheten til å spare både tid og penger og mer tid til å skru.

Eksos, performance

Uansett om du er bilsportsinteressert og vil ha det lille ekstra til gatebilen eller hobbymekaniker som skal fikse hverdagsbilen din, så har vi det som passer til din bil. Vi har eksos av originalkvalitet og eksos performance som gir deg litt ekstra. Du får alt du trenger til bilen din hos oss, både innen deler og rekvisita.

Størst og best

Vi har det største utvalget og de beste prisene innen bilprodukter og deler. Kjøp dine bildeler på nett fra Skruvat. Med over 350.000 varer i vår produktkatalog har vi nok det meste av det du kan ønske deg. Hva med et racingsete til både godbilen eller hverdagsbilen. Vi vil være best i bransjen og gir alle kunder markedets beste prisgaranti og pengene tilbake om lik vare selges til bedre pris hos en av våre konkurrenter. Når du handler hos oss har du 14 dagers åpent kjøp og hele 2 års garanti. Du trenger ikke lenger løpe mellom butikkene for å finne deler, du kan handle det meste hos oss fra sofaen hjemme hos deg eller i garasjen. Nettbutikken er Trygg e-handel sertifisert, noe som garanterer at du kan handle kjapt, trygt og sikkert.

Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 13 630 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.