Eksosanlegg for {0} med prisgaranti til din bil

Bilens eksosanlegg består av katalysator, eksosrør, en eller flere lyddempere, grenrør, eksosoppheng og deler som bolter og pakninger.

Et godt fungerende eksosanlegg leder avgasser bort fra motoren, forbedrer bilens ytelse og renser avgassene som slippes ut.

Bytte av eksosanlegget er både kostbart og komplisert. Derfor er det alltid best å fikse problemer med eksosanlegget med én gang de oppstår, i stedet for å vente på at rust og andre problemer blir større.

Et eksosanlegg av høy kvalitet demper ikke bare motorstøy, men forbedrer også drivstofforbruket, reduserer skadelige utslipp og holder eksosen ute av kupeen. Det er derfor viktig at alle deler av eksosanlegget fungerer som de skal.

Tegn på feil i eksosanlegget:

  • Høyere lyd enn vanlig fra motorrommet eller under bilen – ofte en buldrelyd
  • Lukt av eksos i bilen
  • Hengende eksosrør
  • Forringelse av bilens akselerasjon og drivstofforbruk

Standard eller sportseksosanlegg?

Vil du forbedre lyd, ytelse og utseende?

Da kan du kikke på våre sportseksosanlegg, der du finner alt fra individuelle racingkatalysatorer, downpipes, grenrør, lyddempere, enderør, 2,5- og 3-tommers systemer til komplette racinganlegg. For deg som trenger enkeltdeler eller eksosdetaljer har vi et godt utvalg av standard eksosanlegg i høy kvalitet produsert av det svenske selskapet Becur AB.
Bilmerker
Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 13 575 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.