Fast Cut XL (Mindre støv), Universal
Bestseller
Fast Cut XL (Mindre støv), Universal

Fast Cut XL (Mindre støv), Universal

399,-
Spar 20%
stk. inkl mva & toll
 
På lager, 2-4 dagers levering
Markedspris ca 499 kr
Du sparer: 100 kr

Generelle produktinformasjon


3M Fast Cut XL3M Perfect-IT III serien representerer noe av det mest profesjonelle man får innen poleringsmiddel. Dette er hva alle profesjonelle bilpleiere bruker verden over, og det med god grunn. Serien er enkel å forstå seg på og særdeles enkel å jobbe med. Egner seg like godt til nybegynnere som til veteraner innen bilhold.
Fast Cut XL er et produkt man benytter på mer slitt lakk. Produktet har lett slipemiddel i seg som gjør at riper og matthet behandles enklere. Produktet benyttes kun når finere poleringsmiddel (som f.eks Ultrafina SE) ikke er tilstrekkelig, og hvor lakken er ripete og slitt. Etter behandling med 3M Fast Cut XL må man som regel gå over med finere poleringsmiddel etterpå for å fjerne kjørespor og hologrammer.
Fast Cut XL er broren til Fast Cut PLUS. Oppesiden med XL-versjonen er at den støver mindre, tørker ikke ut så raskt og er enklere å rengjøre fra lakken.3M sitt fargesystem gjør det enkelt å velge riktig produkt. Fast Cut XL har grønn kork, og det betyr at du bruker grønn 3M pad til poleringen. Dette middelet er beregnet for poleringsmaskin, og du velger da 3M sin 75mm eller 150mm pad sammen med denne. Husk også å ha en god mikrofiberklut til å tørke av nedbrutt polering med. Se tilbehør for pads og mikrofiberkluter.
Spesifikasjoner:

 • Mål: 1 liter
 • Bruksområde: Oksidering, matt lakk og tyngre riper
 • Type lakk: Hard og ripebestandig (SRC) klarlakker
  Avhengig av lakk benytter du enten 3M Extra Fine Compound eller 3M Ultrafina SE som etterbehandling.

 • Spesifikasjoner

  - Oksidering, lakk og tyngre riper
  Perfect-IT III
  Innhold (liter)1
  Produsent3M
  FargeMatt
   
  Andre har også kjøpt:
  Anbefales
  Populære produkter i valgt kategori
  Bra
  Basert på 7 415 anmeldelser
  Se noen av brukervurderingene her.