PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Skruvat AB, med organisasjonsnummer 997 992 520, (videre «Skruvat», «vi» eller «oss») samler inn og behandler personopplysningene dine når du besøker nettsiden skruvat.no eller bestiller varer eller tjenester fra oss.


1. Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi kan samle inn, lagre og behandle følgende personopplysninger:

• Informasjon som du oppgir ved registering hos oss.
• Informasjon som du oppgir når du abonnerer på våre nettsteder eller nyhetsbrev.
• Informasjon om din datamaskin og ditt besøksmønster på vårt nettsted, bestående av din IP-adresse, geografiske beliggenhet, nettleserens type og versjon, operativsystem, lenkekilde, lengden på besøket, sidevisninger og nettstedsnavigering.
• Informasjon om alle transaksjoner som gjennomføres mellom deg og oss, på eller i relasjon til dette nettstedet, inklusive opplysninger om innkjøp du har utført av våre varer og tjenester.
• Eventuell annen informasjon som du velger å sende til oss.


2. Behandling av personopplysninger

Personopplysningene du gir oss kan bli brukt til formål som står på listen under.

a. Behandlingens formål: Sende og levere varer og tjenester som kjøpes via nettstedet.
Personopplysninger som behandles: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, ordrehistorikk og betalingsalternativer.
Juridisk grunn: Gjennomføring av avtale og oppfyllelse av juridiske forpliktelser, som garantiforpliktelser.
Lagringstid: 2 år etter gjennomført kjøp.

b. Behandlingens formål: Fakturering og regnskap.
Personopplysninger som behandles: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, ordrehistorikk og betalingsalternativer.
Juridisk grunn: Gjennomføring av avtale og juridiske forpliktelser angående regnskap, og for å forsvare oss mot eventuelle juridiske krav.
Lagringstid: 7 år etter gjennomført kjøp.

c. Behandlingens formål: Administrasjon av nettstedet og kundekontoen «Mine sider».
Personopplysninger som behandles: Navn, adresse, e-post, telefonnummer og ordrehistorikk.
Juridisk grunn: Gjennomføring av avtale.
Lagringstid: 2 år etter siste besøk.

d. Behandlingens formål: Sende forespørsel for å gi kundevurderinger i forbindelse med kjøp.
Personopplysninger som behandles: E-postadresse.
Juridisk grunn: Interesseavveining.
Lagringstid: 2 år etter gjennomført kjøp.

e. Behandlingens formål: Kundeservice
Personopplysninger som behandles: E-postadresse, navn og ordrehistorikk.
Juridisk grunn: Gjennomføring av avtale.
Lagringstid: 2 år etter siste kommunikasjon.

f. Behandlingens formål: Markedsføring via e-post.
Personopplysninger som behandles: E-postadresse.
Juridisk grunn: Samtykke alternativt interesseavveining i forbindelse med kjøp.
Lagringstid: Til du avregistrerer deg eller 2 år etter kjøp.

g. Behandlingens formål: Analyse og utvikling av nettstedet, for å gjøre det mer intuitivt for brukeren.
Personopplysninger som behandles: IP-adresse og besøksmønster på andre nettsteder.
Juridisk grunn: Samtykke.
Lagringstid: Til cookien når utløpsdatoen sin.

h. Behandlingens formål: Vise målrettede annonser på våre kampanjer samt varer og tjenester.
Personopplysninger som behandles: Lenkekilde, lengden på besøk, sidevisninger og nettstedsnavigering.
Juridisk grunn: Samtykke
Lagringstid: Til cookien når utløpsdatoen sin.

i. Behandlingens formål: Håndtere henvendelser og klager mellom deg og nettstedet
Personopplysninger som behandles: Nettleserens type og versjon, operativsystem, lenkekilde, lengden på besøk, sidevisninger og nettstedsnavigering.
Juridisk grunn: Interesseavveining
Lagringstid: Til cookien når utløpsdatoen sin.

Ved interesseavveining vurderer vi hvorvidt behandlingen av personopplysningene dine er så begrenset at vår interesse av å behandle data til ovennevnte formål oppveier interessen for at data ikke blir behandlet.


3. Markedsføring

Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller bestiller varer eller tjenester fra oss, sender vi oppdateringer og tilbud av produkter og tjenester vi tror kan interessere deg. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet fra Skruvat via «Min side», eller ved å følge en e-postlenke som følger med nyhetsbrevet.

Du kan også velge å motta oppdateringer fra våre samarbeidspartnere. Vi kommer ikke, uten ditt uttrykkelige samtykke, til å gi personopplysningene dine til en tredjepart for direkte markedsføring.


4. Cookies (informasjonskapsler)

Vi bruker cookies eller informasjonskapsler på vårt nettsted. Cookies er små tekstfiler som lagres på besøkerens datamaskin. Cookies gjør det mulig for oss å følge med på hva besøkere gjør på vårt nettsted og brukes for å få nettstedet vårt til å fungere, eller fungere mer effektivt, samt gir informasjon til oss som innehavere av nettstedet.

Det finnes to hovedtyper cookies, «permanente cookies», som blir liggende på datamaskinen din i en bestemt periode før de slettes, og «sessioncookies» som lagres tilfeldig i datamaskinens minne i løpet av tiden du er inne på nettstedet. Sessioncookies forsvinner når du lukker nettleseren, og permanente cookies forsvinner når de når utløpsdatoen sin eller du sletter dem.

Cookies kan enten sendes deg fra nettstedet du besøker (såkalt «førstepartscookie») eller fra en annen organisasjon som leverer tjenester til nettstedet du besøker, f.eks. et analyse-, markedsføring- og statistikkselskap (såkalt «tredjepartscookie»). For å forbedre din opplevelse av vårt nettsted, og for å vise tilpassede annonser når du besøker andre nettsteder benytter vi tredjepartscookies. Tredjepartscookies lagres kun på datamaskinen din dersom du har godkjent disse. Tredjepartscookies settes av tredjepart og brukes av dem. For mer informasjon om deres cookiebruk henviser vi til det respektive selskapets cookieerklæring.

Les vår fullstendige cookieerklæring med informasjon om hvilke cookies vi bruker


5. Tredjeparter og deling av personopplysninger

For å oppfylle avtalen vår kan vi komme til å dele personopplysninger med noen av våre tjenestemenn, agenter, leverandører eller underleverandører i den grad det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernerklæringen.

Vi samarbeider med Klarna for å kunne tilby fakturabetaling, delbetaling, kortbetaling samt direktebetaling via bank. Våre fakturaer sendes ut via e-post i forbindelse med at ordren sendes fra oss. Fakturaen har en betalingsfrist på 14 dager. Mer informasjon og fullstendige vilkår om Klarnas betalingsmetoder finner du på www.klarna.com/no

For at vi skal kunne tilby deg Klarnas betalingsmetoder ber Klarna om enkelte personopplysninger, som kontakt- og ordreinformasjon, for at Klarna skal kunne vurdere om de kan tilby deg sine betalingsmetoder for å skreddersy betalingsmetoden til deg. I forbindelse med betalingen godkjenner du Klarnas brukervilkår. Mer informasjon om Klarna kan du finne her. Bruken av disse opplysningene reguleres i henhold til gjeldende personopplysningslov og Klarnas personvernerklæring.

Utover de formål som er angitt i avsnitt 2 ovenfor, kan vi komme til å dele personopplysningene dine under følgende omstendigheter:

• I den grad vi er lovpålagt,
• I forbindelse med rettslige prosedyrer eller fremtidige rettslige prosedyrer ;
• For å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter (inklusive å gi informasjon til andre for å forebygge svindel og redusere kredittrisiko),
• Til kjøperen (eller fremtidige kjøpere) av Skruvats forretningsvirksomhet eller tilgang som vi selger (eller overveier å selge) og
• Til enhver person som vi rimelig anser kan søke en domstol eller en annen kompetent myndighet for utlevering av personopplysningene, og der vi finner det sannsynlig at en slik domstol eller myndighet vil kunne godkjenne utleveringen av personopplysningene. Vi kommer kun til å utlevere dine personopplysninger til tredjepart i henhold til det som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Videre gjør vi oppmerksom på at vårt nettsted kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for håndtering av personopplysninger og praksis for tredjeparts nettsteder.


6. Internasjonale overføringer av opplysninger

Opplysninger vi samler inn kan lagres, bearbeides i og overføres mellom landene vi opererer i, for å muliggjøre bruk av informasjon i henhold til denne personvernerklæringen. Informasjonen du gir kan overføres til land som ikke har lov om databeskyttelse tilsvarende de som gjelder i EØS-området. Du samtykker uttrykkelig til slike overføringer av personopplysninger.


7. Sikkerhet for dine personopplysninger

Vi vil ta fornuftige, tekniske og organisatoriske forholdsregler for å forhindre tap, misbruk eller endring av dine personopplysninger. Vi lagrer alle personopplysninger som du gir på våre sikre (passord- og brannmurbeskyttede) servere. Alle elektroniske transaksjoner som du utfører til eller fra oss krypteres gjennom SSL-teknologi. Dataoverføring over internett er naturligvis usikker av natur, og vi kan derfor ikke garantere for sikkerheten til data som sendes over internett. Du er ansvarlig for å holde passordet og brukerdetaljene dine konfidensielle. Vi kommer ikke til å be deg oppgi ditt passord (foruten når du logger inn på nettstedet).

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan når som helst oppdatere denne personvernerklæringen ved å publisere en ny versjon på hjemmesiden vår. Du bør kontrollere denne siden regelmessig for å sørge for at du er fornøyd med eventuelle endringer. Vi kan også informere deg om endringer i personvernerklæringen vår via e-post.


9. Dine rettigheter

Som kunde hos oss har du alltid følgende rettigheter:

• Du kan under enkelte omstendigheter be om at personopplysningene dine slettes.
• Du kan be om at behandlingen av personopplysningene dine begrenses.
• Du kan motsette deg behandling av personopplysninger du anser som feilaktige.
• Du kan be om at vi overfører personopplysningene dine til deg eller noen andre.

For å gi deg informasjonen må du fremskaffe passende bevis på din identitet. Dersom du ønsker å utøve rettighetene dine, ber vi deg kontakte oss i henhold til kontaktopplysningene nederst i denne personvernerklæringen. Vi vil alltid håndtere forespørselen din innen 30 dager.

Dersom du mener vi har behandlet personopplysningene dine på en feilaktig måte ber vi deg kontakte oss. Du har også rett til å framføre synspunktene dine direkte til på Datatilsyne.


10. Kontakt

Dersom du har noen spørsmål i forbindelse med denne konfidensialitetserklæringen eller vår behandling av personopplysningene dine, kontakt oss via vårt kontaktskjema eller via post til adressen under.

Kontaktinformasjon

Skruvat Norge
Postboks: 1681
Vika NO-0253 Oslo


E-post: Du har mulighet til å sende e-post til oss ved bruke følgende kontaktskjema


Telefon: 210 50 255
Telefontider: man–fre 09–20

Organisasjonsnummer: 997 992 520

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 2020-06-16