Hent bilinformasjon...
{workshop.selectservice.tyreextrainfo.text}

Tilbake

Valgte tjenester

Spar penger - sammenlign priser mellom verksteder i nærheten

Med Skruvat & Klart kan du sammenligne prisene på verksteder rundt om i Norge. Dette gjør oss til den største verkstedportal. Ved bruk av Skruvat & Klart får du faste priser direkte fra verksteder i nærheten av deg.

Prisgaranti med Skruvat & Klart

Med Skruvat & Klart kan du være sikker på at du finner den beste prisen, fordi du kan være sikker på at du sammenligner de rette faktorene – her er en service alltid en service. Dersom du finner en bedre pris for samme tjeneste hos et autorisert verksted utenfor vårt nettverk, matcher vi gjerne den prisen.

Høye kvalitetskrav på verkstedene

Vi stiller høye krav til verkstedene som vi samarbeider med. Vi har strenge avtaler som regulerer hva verkstedene får gjøre, og hvilke tjenester vi forventer at de skal levere til deg som kunde.

Andres erfaringer er din sikkerhet

For å øke sikkerheten har vi et system hvor kundene kan vurdere hvert enkelt verksted etter besøket. Det gjør at du kan ta del av andre kunders erfaringer når du skal velge verksted.

Du får alltid et servicestempel

Med Skruvat & Klart kan du sammenligne prisene på verksteder rundt om i Norge. Dette gjør oss til den største verkstedsportalen i Norge. Ved bruk av Skruvat & Klart, får du faste priser direkte fra verksteder i nærheten. Alla våre partnere er godkjente, og selvfølgelig får du alltid servicestempel i boka når du leverer inn bilen.

Enkle timebestilling på nettet

Du trenger ikke å ringe for å bestille tid, når du finner et verksted som du ønsker så booker du bare en tid på kalenderen i samband med bestillingen på nettsiden.

[[ConLib:Custom/vv/SelectService]] Object reference not set to an instance of an object.