Sykkelstativ

Skriv inn ditt reg.nr.

Sykkelstativ til din bil

Våre fremragende syklister har gjort sykling til den nye nasjonalsporten. Skruvat har et stort utvalg av sykkelstativer til deg som liker å tilbringe tiden på hjul. Fest sykkelen bakpå bilen med et av våre sykkelstativ og gi deg selv muligheten til å sykle andre steder enn bare i ditt nærdistrikt.

Uansett om du er en ihuga treningsnarkoman som trener til Birkebeineren eller Nordsjørittet, eller om du bare er en glad amatør og mosjonist, så har vi modeller som passer til din sykkel og selvfølgelig din bilmodell. Vil du ha sykkelen bakpå eller oppå taket? Vi har produktene - du har valget. Søk i våre kataloger med din bils registreringsnummer. Enklere blir det ikke.

Vi presser våre konkurrenter med prisene

Bestiller du bildeler på nett fra Skruvat får du ikke bare rask levering, men du får Norges beste priser. Du finner alt det du trenger til bilen din, både verktøy og reservedeler hos oss. Vi sjekker konkurrenter kontinuerlig for å se om de tilbyr lavere priser enn vi gjør. Vår prisgaranti tilsier at vi alltid skal være det billigste alternativet for deg. Finner du en bedre pris et annet sted vil vi ikke bare refundere differansen og gi deg 10% ekstra cash igjen, vi gir deg hele beløpet tilbake om du ønsker det. Vi har 30 dagers bytterett, 14 dagers åpent kjøp og 2 års garanti på alle våre kjøp. Trygg e-handel sertifisering beskytter dine penger og din bestilling.

Viser 1 - 5 av 5 produkter

Veldig bra
Trustpilot rating stars
Basert på 11 520 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.