Takboks til din bil

Her hos Skruvat finner du alt du trenger til bilen! Siden starten i 2008 har vi vokst til å bli Skandinavias største e-forhandler av bildeler, samt sørget for at du og alle andre slipper å kaste bort tid på kø, uoversiktlige varelagre og medarbeidere som ikke forstår hva du leter etter.

I Takboks-kategorien kan du finne et utvalg av takbokser av meget høy kvalitet, som for eksempel de svenskproduserte takboksene fra CALIX. Med en takboks får du ikke bare en ypperlig plass for ski og alpinutstyr når påskefjellet skal nytes, men også et meget praktisk ekstra rom for all slags utstyr for andre utflukter. Skal du for eksempel på telttur med barna om sommeren kan en god takboks være redningen når bagasjerommet er fullt. Og har du ikke plass i garasjen til takboksen når den ikke er i bruk? Da kan du sjekke ut vår bestselger sammenleggbar takbag!

Fokus på sikkerhet og pris

Hos oss på Skruvat kan du være helt sikker på at du handler enkelt og trygt. Vi samarbeider med de største bankene for å gi sikrest mulig betalingsløsninger. Du har 30 dagers bytterett, og gjennom samarbeid med ledende logistikkselskaper sørger vi for at du får produktene dine så kjapt som mulig. Velger du Skruvat som din forhandler av bildeler på nett handler du fra et firma som mener kundene er våre beste ambassadører. Vi tilbyr nå også båtdeler, så ta en tur innom Skruvat når du trenger noe til bilen eller båten!

Viser 1 - 8 av 8 produkter

Veldig bra
Trustpilot rating stars
Basert på 11 528 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.