Viskerblad

Skriv inn ditt reg.nr.

Viskerblad til din bil

Vi har vindusviskere til bilen din. Hvis vindusviskerne har begynt å gå i oppløsning, gnisse eller legger igjen striper på ruten, da vet du at det er på tide å bytte. Ikke glem å bytte vindusvisker til bakruten også.

Har vindusviskerne sluttet å bevege seg? Sjekk vårt store utvalg av Viskermotor.

I denne kategorien finner du vindusviskere, viskerblad og flatblade. De to førstnevnte er i praksis temmelig like, mens flatblades er litt mer spesielle.

Flatblade

Det finnes mange fordeler med flatblades fremfor de tradisjonelle vindusviskerne. Flatblades støyer mindre, er mer aerodynamiske og fungerer bedre om vinteren. Dette takket være de at de er tynnere og mer fleksible, og dermed løsner snø og is fra frontruten lettere.

Vindusviskere og viskerblad

Uansett hva du velger å kalle dem, så er det viktig at de er i god stand og virker. Skriv inn ditt registreringsnummer ovenfor og få opp vindusviskere eller viskerblad som passer akkurat din bil.

Husk:

  • Sjekk antall deler for å se om vindusviskerne selges enkeltvis eller i par.
  • Sjekk også plasseringen, dvs. skal den sitte på venstre eller høyre side på frontruten? Sørg også for at vindusviskeren som skal sitte bak er laget spesielt for bakruten.
Bilmerker
Viser 1 - 30 av 996 produkter

Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 11 973 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.