Vi har hengerfeste til bilen din

Vi har både fastmonterte og avtakbare tilhengerfester. Hengerfestet kan være en veldig viktig del til bilen din, hvis bilens lastekapasitet ikke strekker til. Kanskje du må transportere en båt eller avfall på henger som ikke får plass i bilen? Det er ikke noe problem når du bruker et hengerfeste fra Skruvat.no, her finner du rett tilhengerfeste som passer til akkurat din bil.

Velg riktig hengerfeste

Det finnes både fastmonterte og avtakbare hengerfester. Det vanligste er en fast trekkrok. Fast hengerfeste er det mest populære fordi det vanligvis er rimeligst og kan brukes til slep av campingvogner og andre tunge oppgaver. Det består av en hengerkule som er boltet til en plate med enten to eller fire hull. Denne typen hengerfeste lar deg både dra et slep, samtidig som du kan frakte sykler bak på bilen (forutsatt at du ikke overskrider den anbefalte vektgrensen).

Den andre typen tilhengerfester er avtakbart hengerfeste. Avtakbare hengerfester begynner å bli mer og mer populære i Europa fordi de enkelt kan tas bort når de ikke skal brukes. Det er dessuten ikke noe problem å ha et slikt feste montert året rundt, og det begrenser heller ikke tilgangen til bagasjerommet. Det finnes sykkelholdere som kan monteres på festet, men det kan da ikke ha henger og frakte sykler samtidig. Skriv inn registreringsnummeret ovenfor, og finn raskt og enkelt tilhengerfester som passer til akkurat din bil.
Skriv inn ditt reg.nr.
Rett hengerfeste i tre enkle trinn:
Skriv inn ditt regnr
Velg hengerfeste
Velg elkabelsett
Bra
Trustpilot rating stars
Basert på 13 670 anmeldelser
Se noen av brukervurderingene her.