Sikre betalingsalternativer

KlarnaDel 1: Slik fungerer det

Kjøp nå. Betal senere med Klarna.

Vi er glade for å kunne fortelle deg at vi samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder på betalingssiden. Nå kan du få det du vil ha når du vil ha det på en trygg og enkel måte.

Slik fungerer det:


Steg 1

Legg produktene i handlekurven og velg Klarna når du går til kassen.

Steg 2

Oppgi personopplysninger, og du får vite med en gang om du er godkjent.

Steg 3

Klarna sender deg en e-post med bekreftelse og deretter påminnelser når du skal betale.

Steg 4

Fremtidige Klarna-kjøp kan nå fullføres med et klikk.


Del 2: Betalingsinformasjon
Betal senere
Prøv varene hjemme og velg hva du vil beholde. Betal alt innen 30 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.
Alternativ versjon:
Kjøp nå og betal kun for det du velger å beholde. Med dette alternativet kan du kjøpe det du vil ha og betale innen 30 dager etter forsendelse. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.
Kort eller bankbetaling
Med kort eller bankbetaling kan du betale kjøpene dine kjapt, sikkert og enkelt på tre ulike måter. Du kan koble kortene dine og bankkontoen din til Klarna første gangen du skal betale noe, eller gjøre det på forhånd i Klarna-appen. Klarna husker informasjonen din så du kan handle og betale enda smidigere neste gang.

● Bankoverføring
Betal med bankkontoen din og godkjenn kjøpet med BankID. Pengene trekkes direkte.

● Trekk fra bankkonto
Pengene trekkes fra din tilknyttede konto i løpet av to bankdager etter at ordren er sendt.

● Kort
Betal med valgfritt kort. Pengene reserveres direkte i forbindelse med kjøpet.
Finansiering
Engangsavtale
Fullfør en enkel, 4-trinns kredittsøknad med top-of-mind-informasjon. Du får svar umiddelbart om du er godkjent og kan fullføre bestillingen med en gang.
Månedlige betalinger
Du vil utføre den månedlige betalingen online eller i appen vår ved hjelp av bankoverføring eller kortbetalinger. Vi vil varsle deg når det er tid for å gjøre betalingen hver måned.
Del 3: Om Klarna.
Betal på nettet eller i appen
Se de siste kjøpene dine og foreta betalinger i Klarna-appen eller på nettet.

● Last ned Klarna-appen
Logg på.
● Chat med kundeservice
Trygt og enkelt
Du er alltid dekket av Klarnas kjøperbeskyttelse. Moderne sikkerhet beskytter opplysningene dine for å forhindre uautoriserte kjøp.

Du finner mer informajson om Klarna her
samt kan lese deres brukervilkår herVanlige spørsmål
Les våre vanligste spørsmål for å lære mer om hvordan du bruker Klarna. For å kunne tilby deg å bruke Klarnas betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Klarna. Dette skjer bare dersom du velger Klarna som betalingsmetode. Klarna bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingshistorikk samt bestillingsinformasjon slik som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.